از خاصیت غذاهای تند چه می دانید؟ | سبزیجات

به گزارش ایران ناز درواقع عرق ریزی به هنگام خوردن غذاهای تند، کمک به یه هدف واقعیه. براساس یه مطالعه که در «نیویورک تایمز» منتشر شد، مصرف یه بشقاب غذای تند، اندازه سوخت کالری در بدن رو ۸ درصد زیاد می کنه. یعنی گرما ایجاد شده در اثر طعم تند غذا،

 

سوخت و ساز رو در بدن زیاد می کنه. تحقیقات دیگری نشون دادن آدمایی که ذایقه شون طعم تند رو پسند می کرد، در پرسای اصلی، کالری کمتری مصرف می کنن؛ پس اگه به دنبال از دست دادن وزن هستین، شاید بتونین غذاهای تند رو به رژیم غذایی تون اضافه کنین .

 

تحقیقات زیادی نشون دادن مردم کشورهایی که به رژیمای غذایی تند تمایل دارن بسیار کمتر از مردم مناطقی که انتخابای غذایی ملایم تری دارن دچار حملات قلبی می شن. به چه دلیل؟ به نظر می رسه مصرف فلفل تند اثر کلسترول بد یا LDL رو نابود می کنه.

 

علاوه بر این «کپسایسین» ماده شیمیایی مسؤول اثرات سوزاننده غذاهای تند در دهن، با التهاب، دلیلی که می تونه منتهی به حمله قلبی شه، مقابله می کنه.براساس تحقیقات پزشکی ای که تازگیا انجام شده، کپسایسین همون تأثیری رو بر سلولای

 

 

سرطانی داره که داروهای قدرمند ضد سرطان داره. ً این ماده شیمیایی اونقدر قدرتمنده که سلولای سرطانی خون رو نابود می کنه و رشد تومورهای کشنده رو از جا در آورد می کنه.براساس تحقیقات پزشکی ای که تازگیا انجام شده، کپسایسین

 

همون تأثیری رو بر سلولای سرطانی داره که داروهای قدرمند ضد سرطان داره. ً این ماده شیمیایی اونقدر قدرتمنده که سلولای سرطانی خون رو نابود می کنه و رشد تومورهای کشنده رو از جا در آورد می کنه.شاید توضیح علمی این موضوع کمی

 

پیچیده باشه. اما به شکل ساده میشه گفت کپسایسین می تونه مانع ارسال علایم خاصی شه که از سلولای عصبی به مغز فرستاده می شن، در نتیجه احساس هرگونه درد در شما از بین میره. واسه همینه که کپسایسین معمولاً از مواد

 

 

 

تشکیل دهنده کرما یا داروهای خوراکی ضد درده. درواقع حس سوزاننده تندی، باعث حذف منبع درد می شه.مصرف غذاهای تند باعث می شه مغز هورمونای «شادی» مثل «سروتونین» تولید کنه. این هورمون کمک می کنه با افسردگی، اضطراب،

 

خشم و استرس بهتر مقابله کنین. شاید به همین دلیله، آدمایی که غذاهای تند می خورن معمولاً همیشه بسیار خوشحال به نظر می رسن، حتی وقتی که تندی غذا اشک شون رو درآورده س!چی؟ غذای تند حال معده رو خوب می کنه؟ درسته. یه

 

تحقیق جدید که در دانشگاه «تورنتو» انجام شد نشون داد مصرف تندی جات تولید اسید «گاستریک» و خونریزی احتمالی معده رو کم می کنه و از احتمال دچار شدن به «زخم گوارشی» ۵۳ درصد کم می کنه.مصرف غذاهای تند به صورت روزانه دلیل

 

تأمین آسون تر بعضی از مواد مغذی ای می شه که مصرف روزانه اونا پیشنهاد شده؛ ویتامینای A و Cو بعضی از مواد معدنی مهم از جمله این مواد هستن.

.

منبع :

پاسخی بگذارید

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Theme BCF By aThemeArt - Proudly powered by WordPress .
BACK TO TOP