از خاصیت های متنوع ذرت اگاه شویم | رژیم غذایی

از خاصیتای جور واجور ذرت اگاه شیم 

ذرت خاصیتای زیادی داره که در این مطلب به تشریح اونا میپردازیم . ذرت به صورتای جور واجور خوراکی به مصرف میرسه.خیلی از افراد فکر می کنن  که ذرت،  کالری و قند زیادی داره. خوبه بدونین که کالری اون، درست مثل  کالری یه عدد سیب و قند اون، یه چهارم قند یه عدد سیبه.

نکته دیگه درباره ریزمغذیای موجود در ذرته که خیلیای فکر می کننداین ریزمغذیا با پختن از بین می رن. بد نیس در این مورد هم بدونین که فعالیت آنتی اکسیدان های ضد سرطان و ضد بیماریای قلبی موجود در ذرت، با پختن زیاد میشه و ارزش تغذیه ای اون با گرما دیدن، بالاتر میره و در این مورد بسیار تاثیر گذاره.

اگه فکر می کنین که ارزش تغذیه ای ذرت پایینه ،باید بدونین که  لوتئین و زیگزانتین موجود در اون، کمک بزرگی به حفظ سلامت و قدرت بینایی ما می کنن. بد نیس بدونین که هر فنجون ذرت تازه، حدود ۴ گرم هم فیبر غذایی داره.

از این رو، میشه حجم متعادلی از ذرت رو در تابستون که فصل این سبی پرطرفداره، بدون نگرانی مصرف کرد.

.

منبع :gahar.ir

پاسخی بگذارید

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Theme BCF By aThemeArt - Proudly powered by WordPress .
BACK TO TOP