از خاصیت جالب انبه چه می دانید؟ | سبزیجات

به گزارش ایران ناز انبه چه نوع میوه ایه این میوه چه خاصیتایی واسه بدن ما داره چه ارزش غذایی داره از مصرف این میوه غافل نشویدانبه با اینکه یکی از شناخته شده ترین میوه های دنیاست ولی استفاده معمولش واسه خیلیا هنوز عجیب و ناشناس.

 

اگه شمام در برابر این میوه اینجور احساسی رو دارین پیشنهاد می کنم این ۶ دلیل رو بخونین تا دیوونه انبه شید.به گزارش سلامت نیوز به نقل از سایت دکتر کرمانی، انبه دوست برنامه غذایی شما هستش. چون به صورت طبیعی شیرینه، مصرفش می تونه

 

 

هوس خوردن غذاهای شیرین رو دفع کنه. یه فنجون انبه تنها ۱۰۰ کالری داره و در همین مقدار ۳ گرم فیبره، این یعنی با کمترین کالری می تونین احساس سیری کنین. وزن انبه در واقع ۸۳ درصد آبه و تحقیقات نشون داده خوردن غذاهای پر از آب ( و چگالی انرژی پایین ) می تونه

 

در حالی که کمتر می خورید سیر نگهتان داره. در واقع یکی از تحقیقات نشون داده خوردن میوه قبل از یه وعده غذایی می تونه مقدار دریافت کالری در اون وعده رو تا ۱۵ درصد کم کنه.انبه پر از ۲۰ نوع ویتامین و مواد معدنیه، به خاطر همین از میوه های به درد بخور واسه سلامت هم هستش.

 

تنها یه فنجون از این میوه می تونه ۱۰۰ درصد نیاز روزانه بدن به ویتامین C که به قوی شدن سیستم ایمنی بدن ، سالم نگه داشتن دندانا و لثه ها ، و پشتیبانی از کارکرد کلاژن – واسه داشتن پوستی سالم و نورانی – کمک می کنه رو تامین کنه. انبه هم اینکه پر از فیبره،

 

 

ماده مغذی که به سیر موندن کمک می کنه.انبه ها شامل چندین ترکیب ضد التهابی هستن، از جمله ویتامین C و بتا کاروتن. در تحقیقات گذشته محققان فهمیدن که انبه پتانسیل این رو داره تا کیفیت برنامه غذایی رو بالا ببره چون شامل اسید گالیک و گالوتاننه که خواص ضد التهابی و ضد سرطانی دارن.

 

نمی دونین بهترین روش برش یه انبه چیه؟ کافیه میوه رو روی تخته برش بذارین. بعد با یه چاقو تیز دو سمت انبه رو با کمی فاصله از مرکزش ( که هسته در اون هستش ) برش بدین، حالا دو قطعه انبه بدون هسته داریم. بعد می تونین با به کار گیری یه لیوان گوشت داخل انبه رو بیرون بکشین.

 

فقط کافیه قسمت داخلی انبه رو روی لیوان بذارین و به طرف پایین فشار بدین، می بینین که چیجوری پوست از گوشت جدا می شه. حتی اگه به مرحله لیوان علاقه ای نداشته باشین می تونین بعد از برش دادن با یه قاشق چای خوری انبه رو بخورین.یه انبه قرمز همیشه انبه ای رسیده نیس!

 

 

واسه اینکه بدونین میوه آماده خورده شدنه، آروم فشارش بدین. یه انبه رسیده کمی نرمه. درست مانند دیگر میوه ها از جمله هلو، انبه هم وقتی رسیده می شه نرم تره. اگه انبه ای که خریدین سفته، بیرون و در دمای اتاق قرارش بدین تا به رسیده شدن ادامه بده.

 

وقتی انبه ها رسیده شد می تونین اونا رو تا بیشتر از ۵ روز در یخچال نگهداری کنین.انبه شکلای جور واجور مختلفی داره و ۶ نوع اون اصلی به حساب میان، پس در تموم طول سال میشه انبه تازه پیدا کرد. هر نوع انبه بافت و طعم خاص خود رو داره، پس امتحان کردن شکلای جور واجور اون در طول سال ارزشش رو داره.

 

اگه می خواین انبه رو به میوه های مورد استفاده خود اضافه کنین، باید بگم موارد مصرفش بی شماره. مردم بعضی مناطق از انبه روی ماهی کبابی استفاده می کنن، اما اگه شما زیاد طرفدار غذاهای دیگه فرهنگا نیستین می تونین از انبه در سالاد میوه، بستنی، ماست، و شیر استفاده کنین

.

منبع :

پاسخی بگذارید

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Theme BCF By aThemeArt - Proudly powered by WordPress .
BACK TO TOP