از حمله قلبی و سکته هراس دارید؟ میوه مصرف کنید! | بیماری

: از حمله قلبی و سکته ترس دارین؟ میوه استفاده کنین!

: میوه منبع غنی پتاسیم، فیبرهای غذایی و شکلای جور واجور ترکیبات فعاله. مقدار سدیم و چربی میوه ناچیز بوده و به خاطر همین میتونه از شما در مقابل حمله قلبی و سکته مراقبت کنه.

براساس یافته های پژوهشی که این هفته در نشریه New England Journal of Medicine منتشر شده، آدمایی که بیشتر روزا میوه تازه مصرف می کنن، نسبت به آدمایی که با احتمال خیلی کم میوه می خورن به اندازه کمتری در خطر حمله قلبی و سکته قرار دارن. این یافته های حاصل هفت سال بررسی نیم میلیون بزرگسال چینیه که اندازه مصرف میوه تازه اونا بسیار کمتر از کشورهایی مانند بریتانیا و آمریکا هستش.

محققان دانشگاه آکسفورد و آکادمی علوم پزشکی چین تو یه مطالعه بزرگ ملی نیم میلیون بزرگسال چینی رو در ۱۰ منطقه شهری و دهاتی چین به مدت هفت سال بررسی کردن. داده ها شامل مرگای ثبت شده و بیماریایی بوده که به صورت الکترونیکی در بیمارستانا به ثبت رسیده. افراد شرکت کننده قبل از شروع این مطالعه به مریضی قلبی گرفتار نبوده و داروهای درمان فشار خون مصرف نکرده بودن.

میوه منبع غنی پتاسیم، فیبرهای غذایی، آنتی اکسیدان ها و شکلای جور واجور ترکیبات فعاله و در مقابل سدیم و چربی اون ناچیز بوده و کالری تقریبا کمی داره. یافته های این مطالعه نشون داده که مصرف میوه (به صورت خاص سیب و پرتقال) با خیلی از عوامل مانند تحصیلات بالا، فشار خون پایین، قند خون کمتر و نکشیدن سیگار دارای رابطه تنگاتنگیه. اما چیزی که از همه اینا مهمتره اینکه مصرف روزانه ۱۰۰گرم میوه خطر مرگ در اثر بیماریای قلبی عروقی رو به یه سوم کم می کنه. این یافته در مناطق جغرافیایی جور واجور و در زنان و مردان برابر بوده.

نویسنده این مقاله، دکتر هاودیونگ دو از دانشگاه آکسفورد انگلستان میگه: “انگار رابطه مصرف میوه با بیماریای قلبی عروقی در چین قوی تر باشه، چون در اونجا اندازه مصرف میوه بسیار کمتر از کشورای ثروتمندیه که مصرف روزانه میوه واسه مردم اونا عادیه.” در چین میوه رو به صورت خام مصرف می کنن، اما در کشورهایی که درآمد سرانه بالایی دارن میوه بیشتر به صورت فرآوری شده به مصرف می رسه.

همکار این مطالعه، پروفسور لیمینگ لی از آکادمی علوم پزشکی چین میگه: “براساس آخرین گزارشای سازمانای بین المللی، مصرف کم میوه یکی از دلایل اصلی مرگ خیلی زود در چینه. البته مستندات علمی کمی از کشور چین واسه این گزارشها آورده شده.”

نویسنده ارشد این تحقیق، پروفسور ژنگ مینگ چن از دانشگاه آکسفورد انگلستان دراین باره میگه: “به سختی میشه فهمید که کاهش خطر مرگ و میر در آدمایی که میوه تاره بیشتری مصرف می کنن به دلیل تاثیر حفاظت کننده میوه س یا خیر. اگه این جوری باشه میشه به این نتیجه رسید که مصرف گسترده میوه تازه در چین می تونه هرساله از مرگ حدود نیم میلیون نفر که ۲۰۰ هزار نفر از اونا زیر ۷۰ سال سن دارن در اثر بیماریای قلبی و عروقی پیشگیری و از تعداد خیلی بیشتری حمله های قلبی غیر کشنده هم جلوگیری کنه.”

.

منبع :

پاسخی بگذارید

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Theme BCF By aThemeArt - Proudly powered by WordPress .
BACK TO TOP