از جعفری تا میوه‌های ریز برای پیشگیری از دیابت | تغذیه سالم

از جعفری تا میوه های ریز واسه پیشگیری از دیابت

مصرف زیاد سبزیجات معطر، میوه های ریز، انگور، کرفس و کلا میوه ها و سبزیجات قرمز یا آبی رنگ باعث کنترل ترشح انسولین و التهابای بدن می شه و اینطوری از دچار شدن به دیابت نوع ۲ پیشگیری می کنه.

 

داشتن رژیم غذایی پر از فلاوونوئیدها واسه پیشگیری از دچار شدن به دیابت نوع ۲ خوبه. این ترکیبات مغذی در میوه های ریز بی دانه، انگور و سبزیجات معطری مانند جعفری و چیزای دیگه ای به جز اینا وجود دارن.

 

مصرف زیاد فلاوونوئیدها حالت مقاومت سلولا به انسولین رو کاهش داده و به کنترل قند خون کمک می کنه.

 

یافته های تحقیق جدیدی که در Journal of Nutrition به چاپ رسیده نشون میده مواد غذایی مانند سبزیجات معطر (جعفری، آویشن)، میوه های ریز بی دانه و انگور هم اینکه باعث کاهش التهاب های بدن می شن.

 

 

محققان انگلیسی روی اندازه مصرف فلاوونوئیدها و حالت مقاومت سلولای بدن به انسولین بررسیایی انجام دادن. در این تحقیق حدود ۱۹۹۷ زن بین ۱۸ تا ۷۶ ساله و سالم شرکت داشتن.

 

محققان اندازه فلاوونوئیدهای دریافتی این شرکت کننده ها و هم اینکه قند خون و اندازه التهابای بدنشون رو مورد بررسی قرار دادن.

مصرف زیاد سبزیجات معطر، میوه های ریز، انگور، کرفس و کلا میوه ها و سبزیجات قرمز یا آبی رنگ باعث کنترل ترشح انسولین و التهابای بدن می شه و اینطوری از دچار شدن به دیابت نوع ۲ پیشگیری می کنه

محققان فکر می کنن که مقاومت بدن در برابر انسولین باعث دچار شدن به مریضی دیابت نوع ۲ می شه. حالا خوبیش اینه مصرف زیاد سبزیجات معطر، میوه های ریز، انگور، کرفس و کلا میوه ها و سبزیجات قرمز یا آبی رنگ باعث کنترل ترشح انسولین و التهابای بدن می شه و اینطوری از دچار شدن به دیابت نوع ۲ پیشگیری می کنه. متأسفانه التهابای طولانی می تونن باعث بروز مشکلات زیادی مانند دیابت، مریضیای قلبی عروقی، سرطان، زوال عقل و چیزای دیگه ای به جز اینا شن.

 

حرف آخر اینکه محققان فکر می کنن مصرف هر چی بیشتر ترکیبات آنتی اکسیدانی مانند فلاوونوئیدها از راه مصرف مواد غذایی مناسب باعث کاهش خطر دچار شدن به دیابت نوع ۲ به خصوص در خانوما می شه.

 

ترجمه: فاطمه مهدی پور


منبع : tebyan.net

پاسخی بگذارید

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Theme BCF By aThemeArt - Proudly powered by WordPress .
BACK TO TOP