“از ته دیگ بترسید! | تغذیه سالم”

یه فوق تخصص مدیکال آنکولوژی مصرف غذاهای مونده و هم خوردن ته دیگ رو از جمله عوامل ایجاد کننده دچار شدن به سرطان معده گفت. دکتر مظفر ازنب با اشاره به روند رو به رشد سرطان از جمله گسترش سرطان معده گفت: این نوع سرطان به دو دسته تقسیم می شه. اون گفت: تو یه جور از این سرطان اول معده درگیر شده که به اون سرطان proximal معده می گن و در نوع دیگه قسمتای انتهایی معده درگیر شده که به اون Distal می گن. ازنب، سرطان proximal معده رو بسیار خطرناک تر و کشنده تر دونست و گفت: حالا خوبیش اینه این نوع سرطان گسترش کمتری در افراد داره. این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه سیگار رو یکی از عوامل ایجاد کننده مهم در مورد این نوع سرطان معده دونست.

ازنب هم اینکه مصرف غذاهای نیترات دار، غذاهای مونده و ته دیگ رو هم از جمله عوامل ایجاد کننده در بروز سرطان معده نوع Distal گفت. این فوق تخصص مدیکال آنکولوژی عفونت هلیکوباکترپیلوری رو هم یکی از مهم ترین عوامل ایجاد کننده دچار شدن به این نوع سرطان معده دونست و پیشنهاد کرد: افراد درصورت دچار شدن به این نوع عفونت حتما سریع تر نسبت به درمان اون دست به کار شن.

به گفته ازنب وجود این نوع عفونت در معده علامت مشخصی نداشته و امکان داره آدما به دنبال مراجعه به دکتر به علل مختلفی از جمله سوزش یا ورم معده با انجام آزمایش به وجود این نوع عفونت در معده خود پی برند. پس پیشنهاد می شه افراد در صورت امکان هر چند وقت یه بار چکاپی رو در این مورد بکنن.

ازنب نبود مصرف سیگار، نخوردن غذاهای ته مونده و نیترات دار و هم نبود مصرف ته دیگ غذا و دوری از استرس رو از راهکارهای موثر در جهت پیشگیری از دچار شدن به سرطان معده گفت. این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: دوری از استرس حتی می تونه در روند درمان سرطان معده هم اثر داشته باشه. ازنب با بیان اینکه شانس درمان سرطان معده در مراحل پیشرفته بسیار کمه، گفت: به خاطر همین پیشنهاد می شه آدما به نشونه هایی از جمله کاهش وزن بدون دلیل و هم ناراحتیای معده خود توجه کرده و هر چی سریع تر به دکتر مراجعه کنن.

پاسخی بگذارید

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Theme BCF By aThemeArt - Proudly powered by WordPress .
BACK TO TOP